Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Aankomst en vertrek

Parkeren

Op Roompot Park De Peel zijn geen auto's toegestaan. Ook op aankomst- en vertrekdagen is het park autovrij. Er zijn 4 algemene parkeerplaatsen waar je kunt parkeren. Op de parkeerplaats bij de receptie en op de parkeerplaats bij de chalets kun je een bagagewagentje lenen. Niet vergeten om deze na gebruik weer terug te brengen!

Mindervaliden

Heb je een officiële invalidekaart? Neem vooraf contact op met de receptie om de mogelijkheden te bespreken. Vakantieverblijf type Chalet 4M beschikt over een eigen parkeerplaats naast de woning.

Huisdieren

Huisdieren zijn niet in alle vakantieverblijven toegestaan. Vergeet daarom niet om je huisdier op te geven bij het maken van je boeking.

Aankomen, toegang & inchecken

Aankomst

Maandag en vrijdag zijn onze vaste aankomstdagen. Vanaf 15.00 uur kun je het vakantieverblijf in. De receptie is alleen geopend is op maandag en vrijdag van 9.00 uur tot 11.30 uur en 12.00 uur tot 18.00 uur en op dinsdag van 09.00 uur tot 13.00 uur. Kom je op een ander moment aan, neem dan contact op met de receptie op telefoonnummer 0031 (0)493 312 221.

Toegang tot je vakantieverblijf

Bij de receptie ontvang je de sleutel om je vakantieverblijf binnen te komen. Voor de overdracht van sleutels, controleren we altijd even of de betaling van je verblijf bij ons op de rekening staat. Is dat niet het geval, dan kan je het bedrag ter plekke betalen. Dit kan met een bankpas, VISA, Mastercard of contant.

Bezoekers

Familie of vrienden zijn van harte welkom om je te bezoeken op het park. Blijft er iemand overnachten? Laat je logé zich dan even melden bij de receptie.

Wifi

Op het park is gratis wifi. De inlogcode voor de wifi vind je op de buitenkant van het keukenkastje.

Vertrek & administratieve afhandeling

Vakantieverblijf netjes achterlaten

Het vakantieverblijf laat je natuurlijk netjes achter. De eindschoonmaak hoef je niet te doen, dat regelen wij. Doe voor vertrek altijd het volgende:
 

  • Zet de meubels terug op de oorspronkelijke plek.
  • Haal het beddengoed af, verzamel keuken- en handdoeken en leg alles al het gehuurde textiel in kussenslopen op een centrale plaats in het vakantieverblijf.
  • Leeg de prullenbakken en breng het vuilnis naar de milieustraat van het park. Er zijn aparte bakken voor papier, glas en restafval. Het restafval wordt later gescheiden.
  • Veeg de vloeren.
  • Leeg en veeg de open haard als deze aanwezig is.

Vertrek

Zorg ervoor dat je uiterlijk om 10.00 uur je vakantieverblijf hebt verlaten.

Terugstorten van de borg

Wij storten de borg binnen 7 dagen terug op je rekening als het verblijf netjes en schadevrij is achtergelaten en de inventaris compleet is. Is dat niet het geval, dan betalen we de reparaties of schoonmaakwerkzaamheden van de borg. Dit laten we altijd aan je weten.

<