Aankomst en vertrek

Parkeren

Op Roompot Park De Peel zijn geen auto's toegestaan. Ook op aankomst- en vertrekdagen is het park autovrij. Er zijn 4 algemene parkeerplaatsen waar je kunt parkeren. Op de parkeerplaats bij het Service point en op de parkeerplaats bij de chalets kun je een bagagewagentje lenen. Niet vergeten om deze na gebruik weer terug te brengen!

Mindervaliden

Heb je een officiële invalide kaart? Neem vooraf contact op met het Service point om de mogelijkheden te bespreken. Vakantieverblijf type Chalet 4M beschikt over een eigen parkeerplaats naast de woning.

Huisdieren

Huisdieren zijn niet in alle vakantieverblijven toegestaan. Vergeet daarom niet om je huisdier op te geven bij het maken van je boeking.

Bezoekers

Familie of vrienden zijn van harte welkom om je te bezoeken op het park. Blijft er iemand overnachten? Laat je logé zich dan even melden bij het Service point.

Wifi

Op het park is gratis wifi. De inlogcode voor de wifi vind je op de buitenkant van het keukenkastje.

Aankomen, toegang & inchecken

Aankomst

Maandag en vrijdag zijn onze vaste aankomstdagen. Vanaf 16.00 uur kun je het vakantieverblijf in. Verwacht je buiten de openingstijden van het Service point te arriveren, dan verzoeken we je om tijdig contact op te nemen via 0031 (0)493 312 221. Wanneer het Service point geopend is, vind je onder openingstijden.

Toegang tot je vakantieverblijf

Bij het Service point ontvang je de sleutel om je vakantieverblijf binnen te komen. Voor de overdracht van sleutels, controleren we altijd even of de betaling van je verblijf bij ons op de rekening staat. Is dat niet het geval, dan kan je het bedrag ter plekke betalen. Dit kan met een bankpas, VISA, Mastercard of contant.

Vertrek & administratieve afhandeling

Vakantieverblijf netjes achterlaten

Het vakantieverblijf laat je natuurlijk netjes achter. De eindschoonmaak hoef je niet te doen, dat regelen wij. Doe voor vertrek altijd het volgende:

  • Zet de meubels terug op de oorspronkelijke plek.
  • Haal het beddengoed af, verzamel keuken- en handdoeken en leg alles al het gehuurde textiel in kussenslopen op een centrale plaats in het vakantieverblijf.
  • Leeg de prullenbakken en breng het vuilnis naar de milieustraat van het park. Er zijn aparte bakken voor papier, glas en restafval. Het restafval wordt later gescheiden.
  • Laat de vaatwasser leeg achter.
  • Veeg de vloeren.
  • Leeg en veeg de open haard als deze aanwezig is.

Vertrek

Zorg ervoor dat je uiterlijk om 10.00 uur je vakantieverblijf hebt verlaten.

Terugstorten van de borg

Wij storten de borg binnen 7 dagen terug op je rekening als het verblijf netjes en schadevrij is achtergelaten en de inventaris compleet is. Is dat niet het geval, dan betalen we de reparaties of schoonmaakwerkzaamheden van de borg. Dit laten we altijd aan je weten.