Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Vakantie Brabant

Beleef een onvergetelijke vakantie in Brabant bij Roompot

Met maar liefst vier nationale parken, verschillende attractie- en dierenparken en charmante steden beleeft jong en oud een veelzijdige vakantie in Vlierden bij Roompot. De provincie staat bekend om zijn warme gastvrijheid en diversiteit. Zo wandel je het ene moment in de dichte bossen, terwijl je het volgende ogenblik de sfeer proeft in de binnenstad van Den Bosch. Of je nu met zijn tweeën, met de volledige familie of met de hond een vakantie in Noord-Brabant wilt vieren, bij Roompot vind je over het algemeen gegarandeerd je favoriete vakantiebestemming.

Roompot Park De Peel voor een vakantie in de  Brabantse natuur

Tijdens een verblijf op Roompot Park De Peel geniet je van de rust en ruimte tussen de bomen. 's Ochtends als je wakker wordt, hoor je meteen de vogeltjes fluiten. De ruim opgezette chalets en bungalows bevinden zich op een autovrij en kindvriendelijk terrein, waardoor je met het hele gezin maximaal ontspant. Alle vakantiehuizen in Brabant zijn voorzien van een moderne keuken met alle apparatuur om een smaakvolle maaltijd op tafel te zetten. Met mooi weer eet je buiten op het terras en anders kom je volledig tot rust in de loungehoek van het vakantiehuis. Tijdens je vakantie in Brabant mis je niets van je favoriete series dankzij de smarttelevisie met streamingopties. Bovendien is er gratis wifi aanwezig in het vakantiehuis in Vlierden, waardoor je eenvoudig en snel je familie en vrienden vertelt over al je avonturen tijdens de natuurvakantie.

Veelzijdige faciliteiten bij een vakantie in Brabant

Als gast van Roompot mag je tijdens je vakantie in Brabant gebruikmaken van een aantal aangename faciliteiten. Zo spelen de kinderen urenlang in de grote speeltuin met speeltoestellen, terwijl je een spannend toernooi houdt bij de tafeltennistafel en de minigolf. Wanneer je een accommodatie huurt bij Roompot Park De Peel mag je gedurende de vakantie in Noord-Brabant gebruikmaken van faciliteiten bij Bospark 't Wolfsven, zoals het natuurbad en het animatieprogramma. Ook mag je in het binnenzwembad na betaling baantjes trekken. Verder is het bij het park mogelijk om fietsen te huren, zodat je een prachtige fietsvakantie in Noord-Brabant beleeft. Sluit de dag mooi af en schuif gezellig aan tafel in het sfeervolle restaurant bij het park.

Ontdek de natuur tijdens je vakantie in Brabant

Tijdens je verblijf op een vakantiepark in Vlierden merk je al snel dat de natuur altijd vlakbij is. Breng bijvoorbeeld vanaf het park een bezoek aan natuurgebied de Peel. Deze waterrijke streek is een aanrader voor vogelspotters, maar ook voor natuurliefhebbers die graag wandelen langs zandruggen en veenmoerassen. Wandelend over knuppelbruggen maak je kennis met het woeste landschap van de Groote Peel. Voor kleine kinderen is bovendien het Kabouterpad een aanrader. Volg het pad en wie weet ben je de eerste die een kabouter in levende lijve spot in het nationale park.

Tijdens je vakantie in Brabant steden bezoeken

Gedurende je vakantie in Noord-Brabant merk je meteen hoe gastvrij de verschillende steden van deze provincie zijn. Bezoek bijvoorbeeld Eindhoven met moderne kunst in het Van Abbemuseum of winkel in Strijp-S langs de trendy winkels. In Helmond vind je bijzondere architectuur, zoals het imposante kasteel uit 1325, de Kubuswoningen en Boscotondo. Of bezoek steden in de omgeving over de Limburgse grens, zoals Weert, Thorn en Venlo.

Eropuit met het hele gezin tijdens de vakantie in Brabant

Gedurende de vakantie in Brabant onderneem je spannende uitjes met de complete familie. Zo ontdek je de dierenwereld bij ZooParc Overloon. Wandel in maar liefst zeven werelddelen en sta oog in oog met kamelen, apen en giraffen. Of ga op pad naar Attractiepark Toverland in Sevenum. Dit pretpark in Noord-Limburg herbergt meer dan veertig attracties en shows, zoals achtbanen en een wildwaterbaan. In museum De Locht sta je stil bij het vroegere leven op de boerderij. Zo zie je een kamer met bedstee en bewonder je oude ambachten.

Vakantie in Brabant is bourgondisch genieten

Een vakantie in Brabant is niet compleet zonder het proeven van de talrijke specialiteiten uit de streek. Ontdek bijvoorbeeld de Bossche bol bij de koffie in Den Bosch of het warme worstenbroodje waar de provincie bekend om staat. In de lente en de zomer staan asperges uit de regio op het menu, samen met Brabantse ham. Deze lekkernijen gaan overigens prima samen met een glaasje Schrobbelèr kruidenlikeur uit de streek. Kun je niet wachten om zelf naar een vakantiepark in Brabant te gaan? Bekijk dan meteen onze voordelige lastminutes, zelfs in de schoolvakanties.

Wat je bestemming ook is, je vindt het bij Roompot.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.